DESCOPERĂ TOATE BENEFICIILE COLABORĂRII NOASTRE

Permite-ne să avem grijă de tine, ocupându-ne de următoarele

Organizare de evenimente

Serviciile noastre de planificare și coordonare acoperă fiecare element ce stă la baza unui eveniment de succes. De la recomandarea și alegerea locației, alegerea meniului, crearea conceptului și alegerea tematicii evenimentului conform cerințelor tale, proiectarea unui plan de cheltuieli și monitorizarea lui, contractarea furnizorilor, menținerea relației cu aceștia și coordonarea lor, stabilirea detaliilor logistice, a programului evenimentului cu momentele importante.Grație celor peste 1000 de evenimente organizate până în prezent, vă împărtășim sfaturi și tips & tricks pentru ca evenimentul să decurgă în perfectă conformitate cu planificarea.

Design de evenimente

Iubim să creăm decorul și conceptul evenimentului clienților noștri.Începem cu o discuție, te ascultăm, te ințelegem și venim cu propuneri. Vom creiona împreuna stilul și profilul evenimentului. Pornim de la o idee, o culoare preferată și acoperim totul până la cele mai mici detalii: invitații și tot ce inseamna printuri, aranjamente florale, decoruri, lumini, table setting. Fiecare element este ales cu atenție în perfectă concordanță cu tema și cromatica convenită. Indiferent că este vorba despre un eveniment privat sau corporate avem grijă să cream un moment memorabil și rafinat potrivit ție.

Coordonare de evenimente

Recomandăm acest serviciu celor care doresc să beneficieze de prezența noastră pe întregul parcurs al desfășurării evenimentului sau, în cazul evenimentelor private, chiar din dimineața evenimentului pentru a ne asigura că totul decurge conform programului stabilit. În acest fel vă veți putea bucura de momentele minunate, știind că echipa noastră are grijă de coordonarea furnizorilor, orarului stabilit și este pregatită în cazul evenimentelor neprevăzute.